Om Handverkarna

Inspirera och bli inspirerad!

Visuellt inspirationsgalleri för pyssel och handarbete

Handverkarna.se är ett renodlat visuellt inspirationsgalleri som bygger på länkningar till nätets allra bästa och mest kreativa pyssel och hantverk. Vi letar ständigt efter nya fina kreativa verk och gör dagliga uppdateringar. Vår målsättning är att erbjuda dig en stor och samlad inspirationsbank, likt navet på ett hjul som länkar ut till intressanta bloggar med pyssel och handarbete. Vi har sedan starten i juni -2012 vuxit så det bara knakar och är idag en av Sveriges största inspirationskällor, med ett innehåll på över 3 500 kreativa idéer för pyssel och handarbete, och mer ska det bli!

Inspiratör på Handverkarna.se

Syftet med Handverkarna.se är att inspirera och att bli inspirerad! Här har du alla möjligheter att visa upp och tipsa om dina egna alster och samtidigt öka besöksantalet på din egen blogg! Gammalt eller nytt inlägg spelar ingen som helst roll, en bra idé är alltid en bra idé. Dessutom är det väldigt roligt att få respons på något man gjort och är nöjd med, eller hur? Som inspiratör på Handverkarna.se bidrar du till ett roligt och kreativt utbyte som kommer oss alla tillgodo!

Så funkar det

Du tipsar oss bara om ett inlägg på din blogg, vi hämtar, lägger upp en bild samt länkar till din blogg, som då förhoppningsvis kommer att få en mängd nya genuint intresserade besökare. Vår förhoppning är också att du själv ska hitta en massa nya idéer och favoritbloggar som odlar precis samma intresse som du själv.

Inga kreativa idéer är för små, tipsa oss redan idag om din blogg! Det här är en win-win utan några som helst konstigheter, bara möjligheter! Alldeles självklart kostar det ingenting för dig som bloggare att vara med, men vi blir väldigt glada om du vill länka tillbaka till oss. Ju fler vi blir, desto mer inspiration!

Tipsa oss!

Tipsa oss gör du enklast via vårt formulär längst upp i högerkanten.

Varmt välkommen som inspiratör du också!
Handverkarna.se

Annonsera på Handverkarna!

Nu ger vi dig och ditt företag möjlighet att nå ut till dina kunder genom att annonsera på Handverkarna till ett mycket förmånligt pris! 

Din annons kommer placeras i sidans högerspalt och kommer att ligga synlig på webbplatsens samtliga sidor.
Prisexempel nedan motsvarar en annonsstorlek på: 210*300 px. Vi kan även hjälpa till med annonsutförande om så önskas!

 

500:- / 1 vecka – ( 10 000-20 000 sidvisn.)
800:- / 2 veckor –  ( 20 000-40 000 sidvisn.)
1 500:- / 1 månad – ( 40 000-80 000 sidvisn.)
3 500:- / 3 månader  - ( 120 000-240 000 sidvisn.)

 

Vi erbjuder även annonsplats på vårt pysseltorg.
Annonsstorlek: 210*210 px


900:-/månad

 

Välkommen att kontakta oss för mer info!

Saknar du någon kategori?

Vi hoppas ha fångat upp det mesta inom pyssel och handarbete, men kanske saknar du någon kategori som vi missat? Välkommen att kontakta oss.

Nyheter, tillbehör och hjälpmedel

Vilka nyheter, tillbehör och hjälpmedel finns på marknaden? Har du något bra tips eller råd som underlättar, förenklar och gör vårt pyssel och handarbete roligare, tveka inte att kontakta oss!

Produkter

Var hittar man snygga garner, tyger, mönster och böcker till ett bra pris? Hjälp oss att bygga Sveriges bästa länkarkiv till de bästa butikerna och webbshoparna för oss som har pyssel och handarbete som största intresse!

Pysseltorget

Som ett led i utvecklingen av Handverkarna.se har vi skapat ett Pysseltorg där vi kommer att lägga upp aktuella erbjudanden, nya produkter, bloggtävlingar m.m. som är av relevant intresse för dig som besökare. Tveka inte, utan tipsa oss gärna om du kör en någon form av tävling, temakampanj eller liknande på din blogg, det finns med all sannorlikhet flera av våra besökare här som är intresserade av att delta!

Länka till oss

Vi blir självklart glada om du vill länka och sprida Handverkarna.se vidare! Vi vill inspirera många fler!